Naast werken met ons kleine team van adviseurs doen daarnaast regelmatig een beroep op een vaste groep professionals, binnen of aansluitend op ons vakgebied.

LinkedIn
Paulien Defour

MfN registermediator

Sinds 2012 ben ik werkzaam als MfN registermediator. Vanuit mijn interesse en eerdere werkervaring richt ik mij nu vooral op mediation in arbeidszaken, strafzaken en burenconflicten.

Neemt u gerust contract op voor meer info, per mail of telefonisch

info@pauliendefoermediation.nl of 06-20366643

met vriendelijke groet,

Paulien Defoer

MfN registermediator

LinkedIn
Annelies Stam

arbeids- en organisatiepsycholoog

Annelies Stam is werkzaam als arbeids- en organisatiepsycholoog met als specialisatie Mens en Werk.

Werkwijze:

Bevordert de zelfstandige werkhouding van mensen bij het duidelijk krijgen en realiseren van hun doelen en ambities. Hierbij ga ik uit van de visie dat iedereen talenten heeft en ook het vermogen om deze in te zetten voor het bereiken van hun doelen . Coaching, dat betekent: mensen helpen hun eigen oplossingen te vinden in geval van problemen op het gebied van stress, werkdruk, loopbaankeuzes en efficiency.

Werkvormen:

Inzichtgevende gesprekken, psychodiagnostiek volgens richtlijnen van het NIP met gekwalificeerde psychologische testen voor wo, hbo en mbo niveau, ook met anderstaligen. Diverse werkvormen met als doel inzicht in eigen talenten, leerpunten, stressfactoren, werkdrijfveren, werkhouding.

Doelgroepen:

Mensen die op weg zijn naar ander werk, die hun werksituatie willen verbeteren, die met meer voldoening willen werken, door willen groeien naar ander werk of die hulp nodig hebben bij het zoeken van nieuw werk dat bij hen past.