Ik heb deelgenomen aan een intervisiebijeenkomst voor vertrouwenspersonen. Het heeft mijn inzicht vergroot in bepaalde problematiek en heeft mij geholpen met concrete oplossingsrichtingen. De intervisiecoaching was profesionneel en prima in orde.
Full View

Piet Bijl

Gemeente Westland

Ik heb deelgenomen aan een workshop voor ons gehele team. De trainer kwam snel tot de kern, doorbrak op een goede wijze barrières en hield iedereen aangehaakt. Ik heb zelf geleerd om meer te benoemen, door te vragen, te checken bij de ander.
Read More

Medewerker

Gemeente Lansingerland

Ik heb de begeleiding door de bedrijfsmaatschappelijk werker als zeer positief ervaren. Ik heb geleerd met kleine aanpassingen meer te bereiken. Ik heb mijzelf op een andere manier leren kennen. Ik had ook een positieve klik met de begeleider. Ik heb meer rust gekregen. Ik weet meer balans in werkzaamheden aan te brengen en de verantwoordelijkheden terug te leggen bij diegenen waar het hoort.
Read More

Nancy van Kesteren

LUMC

Mijn ervaring met Maaike Mentink als coach: aanrader voor iedere manager. Geeft meer inzicht, heeft mijn effectiviteit en doelmatigheid vergroot. Zeer kundige coach die goed aansluiting weet te vinden. Had ik eerder moeten doen.
Full View

Sipke Golstein

Stichting Zorgcentrum de Meerlanden