Home Bijeenkomst vertrouwenspersoon en jaarverslag

,

H:iH:iBijeenkomst vertrouwenspersoon en jaarverslag

Event Details

Het jaarverslag is een belangrijk communicatiemiddel. Het geeft jou als vertrouwenspersoon de gelegenheid  informatie te delen, maar ook om te signaleren en te adviseren. Voor de organisatie is het relevante  informatie als onderdeel van het  sociaal beleid. Tevens biedt het de organisatie kansen om te verbeteren.

De ervaring leert dat communiceren door middel van een jaarverslag  niet vanzelf gaat. Onder begeleiding van Maaike Mentink en Piet de Boer, beide gecertificeerd vertrouwenspersoon en jarenlange ervaring met communicatie met opdrachtgevers gaan we aan de slag met het jaarverslag; de inhoud en communicatie met de opdrachtgever.

Datum :        dinsdag 28 november 2017, 9.00-13.30 uur

Locatie:         Winston & Partners te Leiden

Investering:   € 200,- ex BTW 21 %

Je ontvangt vooraf enkele vragen ter voorbereiding. Tijdens de bijeenkomst ontvang je informatie zodat je daarna aan de slag kan met je eigen jaarverslag.

Als extra service kun je tot en met 1 maart 2018 je eigen jaarverslag voorleggen aan Winston & Partners voor advies. Je ontvangt dan binnen 1 week reactie.

Je ontvangt een bewijs van deelname op naam en LVV lidmaatschapsnummer (indien opgegeven). De bijeenkomst is geldig voor certificering bij de LVV voor 5 uur onderdeel ‘extra activiteiten’.

Time

() H:i - H:i

X