WAT IS INTERVISIE?

Intervisie is met collegae vertrouwenspersonen voor jou lastige vraagstukken binnen een vastgestelde structuur uit diepen, in een op reflectie gericht leerproces, om tot inzicht en oplossingen te komen en je eigen professionaliteit te vergroten. Het verrijkt je ervaring, inzichten en mogelijkheden in je werk als vertrouwenspersoon.

VOOR WIE?

Voor vertrouwenspersonen die meer zelfinzicht willen verwerven, willen leren van andere vertrouwenspersonen, willen professionaliseren in hun werk en willen voldoen aan de LVV eisen van behoud van certificering.

WAAR OVER?

Persoonlijke vraagstukken in je werkpraktijk. Het gaat erom dat het er voor jou echt toe doet. Het gaat om jouw handelen, jouw vragen en dat jij daar verder mee wilt komen.

RESULTAAT?

Intervisie is geslaagd als het vermogen tot zelfreflectie is toegenomen en de vertrouwenspersoon het eigen aandeel en verantwoordelijkheid in vraagstukken kan onderkennen. Daarbij komt dat je beter in staat bent tijdig hulp in te roepen van collega’s en vaardiger bent geworden in het oplossen van vraagstukken.

 • Je weet hoe de basis intervisiemethode werkt.
 • Je bent in staat door open vragen en doorvragen een situatie in kaart te brengen.
 • Je bent in staat om methodisch na te denken over dilemma’s en processen.
 • Je bent in staat om te reflecteren op jezelf in de functie van vertrouwenspersoon.

  Inschrijfformulier

  Voornaam

  Achternaam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Datum intervisie

  Bedrijfsnaam

  Locatie

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Facturatiegegevens