Naast werken met ons team van adviseurs doen daarnaast regelmatig een beroep op een vaste groep professionals, binnen of aansluitend op ons vakgebied.

LinkedIn
Annelies Stam

arbeids- en organisatiepsycholoog

Iedereen heeft talenten en het vermogen om deze in te zetten voor het bereiken van gewenste doelen.  Ik werk met behulp van inzichtgevende gesprekken, psychodiagnostiek volgens richtlijnen van het NIP met gekwalificeerde psychologische testen voor wo, hbo en mbo niveau, ook met anderstaligen. Daarnaast met diverse werkvormen op het gebied van talenten, leerpunten, stressfactoren, werkdrijfveren, werkhouding.

Geschikt voor mensen die de werksituatie willen verbeteren, met meer voldoening willen werken, door willen groeien naar ander werk of  hulp nodig hebben bij het zoeken van nieuw werk dat bij beter past.

 

LinkedIn
Ineke Hoogland

Interim manager, trainer en facilitator

Als zelfstandig professional ben ik Kina Zorgadvies gestart. Mijn jarenlange ervaring in de zorg benut ik om vanuit verschillende perspectieven naar complexe situaties te kijken en daarover te adviseren. Het feit dat ik zelf ook ervaring heb als cliënt in de zorg, heeft grote meerwaarde gehad in hoe ik kijk naar zorg en heeft er aan bijgedragen dat ik geloof in de kracht van het individu. Ik richt mij op: versterken van teams in de zorg en doe dit als interim manager, als teamcoach en of door het geven van trainingen en workshops. Tevens facilitair ik ontwikkeldagen in de vorm van 'heisessies'. Ik werk vanuit de relatie en ben positief ingesteld.Uitgangspunt bij elke opdracht is: Hoe wordt de cliënt hier beter van?

LinkedIn
Ali al Hadaui

MfN registermediator

Een probleem wordt meestal klein geboren. Miscommunicatie, gebrek aan communicatie en soms over communicatie maken dat een probleem voet aan de grond krijgt en dat het gaat groeien. Soms is de bron van een conflict niet makkelijk te vinden. Wat op het eerste gezicht een technisch of juridisch verhaal lijkt, kan soms leiden tot de ontdekking dat partijen elkaar niet goed hebben begrepen, of dat partijen zich niet gehoord voelen. In mijn rol als mediator blijf ik onder de juridische radar, onderzoek ik wat de partijen scheidt en onderzoek ik wat partijen van elkaar nodig hebben zodat het weer ‘koek en ei’ is.

Koek en Ei Mediation