071 - 513 2493
info@winstonpartners.nl

Coaching van medewerkers

Wij coachen medewerkers, managers en teams naar effectiever gedrag en duurzame professionele groei.

Coaching om managers en medewerkers te begeleiden naar effectiever gedrag en duurzame professionele groei van Winston & Partners

Specialist in coaching

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van managers en medewerkers naar effectiever gedrag en duurzame professionele groei. Onze aanpak doorbreekt niet-functionele patronen, geeft mensen nieuwe perspectieven en motivatie en leidt tot verbeteringen in het functioneren van individuen en teams. Start een traject met onze ervaren coaches om competenties, tevredenheid en effectiviteit op de werkvloer te versterken.

Bekijken onze coachingsmogelijkheden
Professionele coaching om medewerkers, managers en teams te begeleiden naar effectief gedrag en professionele groei
Coaching voor professionele ontwikkeling en het vergroten van zelfvertrouwen bij medewerkers, managers en teams met Winston & Partners.

Waarom een coach voor managers of medewerkers?

Door te investeren in een coach faciliteer je in een gezonde en succesvolle werkomgeving met goede en effectieve samenwerkingen. Een coach bevordert balans, professionele ontwikkeling en vergoot het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen bij medewerkers, managers en teams. Of het nu gaat om talentontwikkeling, loopbaantransities, communicatieverbetering of het versterken van werkrelaties, een coach stimuleert persoonlijke en professionele groei. Deze investering draagt bij aan de vitaliteit en het werkgeluk van medewerkers en legt de basis voor een wendbare, gelukkigere en uiteindelijk productievere organisatie.

Check-in gesprek

De vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers wordt beïnvloed door allerlei factoren. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met uitdagende situaties waar persoonlijk welzijn of de werk-privébalans verstoord raken. Te lang wachten kan leiden tot uitval, wat herstel bemoeilijkt. Een enkel gesprek met een professionele coach kan preventief het verschil maken. Medewerkers kunnen onafhankelijk en anoniem hun zorgen delen en aangeven waar hulp nodig is of waar ontwikkelkansen liggen. Een check-in gesprek maakt het mogelijk snel passende hulp te bieden aan iemand die dreigt vast te lopen.

Check-in gesprek

Ruimte om gedachten en gevoelens te delen
Identificeren van uitdagingen
Oplossingsrichtingen in beeld brengen
Gewenste verandering realiseren
Vraag een check-in gesprek aan

Individuele coaching

Tijdens individuele coaching voor medewerkers en managers werken we doelgericht aan het ontwikkelen van effectiever gedrag. Onze aanpak helpt om ineffectieve gewoontes te ontdekken en doorbreken, wat leidt tot een blijvende verbetering van zelfinzicht en professionele vaardigheden. Een volledig traject, bestaande uit oriënterende gesprekken, 6 coaching sessies, en evaluaties, biedt een dieper inzicht in persoonlijke sterktes en zwaktes. Methoden, zoals RET, TA, en Covey's principes, passen we toe voor effectieve persoonlijke groei. Voor specifieke vraagstukken bieden wij ook een kort, intensief individueel traject aan van 3 sessies waarbij onze coach zich richt op persoonlijke ontwikkeling in relatie tot het specifieke vraagstuk.

Individuele coaching

Doorbreken niet-functionele patronen
Ontwikkelen effectiever gedrag
Verbeteren prestaties en vaardigheden
Vergoten zelfinzicht
Vraag individuele coaching aan

Teamcoaching

Onze teamcoaching richt zich op het versterken van de dynamiek binnen teams door de manier waarop teamleden samenwerken en communiceren te optimaliseren. We kunnen het coachingtraject specifiek richten op het versterken van besluitvormingsprocessen, het bevorderen van zelfsturing, het stimuleren van resultaatgericht werken, of het ontwikkelen van een gezamenlijke teamvisie. Onze teamcoaching bevordert een positieve samenwerking en vitale werkomgeving en helpt teams bij het overwinnen van uitdagingen en het bereiken van optimale prestaties.

Teamcoaching

Verbeteren van het functioneren van teams
Verbeteren van onderlinge samenwerking en communicatie
Ontwikkelen van teamvisie
Aanpakken van onderliggende problemen en spanningen
Inzicht in rollen, gedrag en communicatie
Vraag teamcoaching aan

Ons traject als coach bij jullie organisatie

Professionele coaching van medewerkers, managers en teams door Winston & Partners.
1. Ontvangst aanmelding

Na ontvangst van het aanmeldformulier plannen we een telefonisch overleg met de aanmelder in. Dit gesprek biedt gelegenheid om behoeften en verwachtingen te bespreken. In deze stap wordt zowel de vorm van coaching als het gewenste doel van de organisatie bepaald.

2. Intakegesprek

In een intakegesprek brengen we samen met de medewerker  de coachvraag en het gewenste eindresultaat in beeld.

3. Opstellen coachingstraject

Op basis het intakegesprek  stellen we een maatwerk coachingstraject op, waarin we concrete doelen, thema's en de gewenste resultaten vastleggen.

4. Uitvoeren coachingstraject

Het coachingstraject in de vorm van individuele coaching, teamcoaching of korte coaching bestaat uit verschillende sessies en wordt geïmplementeerd met gerichte oefeningen om de gestelde doelen te bereiken en persoonlijke of gezamenlijke groei te stimuleren.

5. Evaluatie en afronding

Na afronding van het coachingstraject volgt een evaluatie om de behaalde resultaten te bespreken en eventuele vervolgstappen te bepalen voor verdere ontwikkeling.

Meld je aan voor coaching

Behoefte aan conflictbegeleiding in je organisatie? Onze coaches helpen graag om de sfeer, productiviteit en relaties te herstellen.

Meld je aan via het formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Dank je wel! Jouw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het invullen van het formulier.

Bekijk ook onze trainingen

Onze professionals verzorgen ook trainingen in team- en persoonlijke ontwikkeling. Klik voor meer informatie over de trainingen op onderstaande knop.

Meer weten

Heb je vragen of wil je een offerte?

Je kan ons altijd contacten. We denken graag met je mee.

ContactformulierBellen
Terug naar boven