071 - 513 2493
info@winstonpartners.nl

Over ons

Winston & Partners is al ruim 30 jaar een deskundig bedrijf in psychosociale dienstverlening.

Het team van Winston & Partners

Over Winston & Partners

Bij Winston & Partners streven we naar medewerkers die plezier beleven aan hun werk in vitale en wendbare organisaties. Wij geloven in de kracht van ontwikkeling en groei, zowel voor het individu als voor de organisatie als geheel. Plezier in het werk is ons uitgangspunt. Door ons te richten op de vitaliteit van medewerkers streven wij naar een psychosociale veilige en vitale werkomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt. Of het nu gaat om het ondersteunen van werknemers in stressvolle situaties, het bevorderen van een positieve werkcultuur, of het aanpakken van knelpunten in werk en privé, ons team van experts staat klaar met gepersonaliseerde oplossingen.

Logo Winston & Partners

Wie zijn wij

Winston & Partners bestaat uit een team zeer ervaren professionals met passie voor de vitaliteit van mensen. Dat doen we al meer dan 30 jaar voor uiteenlopende organisaties uit verschillende branches. Daardoor spreken wij de taal van verschillende soorten organisaties en mensen.

Wij brengen specialistische kennis op het gebied van vitale en sociaal veilige werkomgevingen naar organisaties. Ons team van betrokken deskundigen geloven in de eigen kracht van mensen. We zijn ervan overtuigd dat met de juiste begeleiding van een professional individuen vaak in staat zijn om zelf hun uitdagingen aan te gaan.

Naast ons eigen team van professional werken we met een netwerk van vaste samenwerkingspartners met elk een eigen expertise.

Maak kennis met ons team

Onze visie

Elke organisatie een vitale en sociaal veilige werkomgeving bieden waarin medewerkers de kans krijgen om de beste versie van zichzelf te zijn. Medewerkers ontplooien zich en presteren optimaal en leveren een grote bijdrage aan de organisaties waar zij werken.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid vormt de ruggengraat van onze dienstverlening. Deze kernwaarde legt de basis voor een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin individuen, teams en organisaties zich kunnen openstellen en ontwikkelen. Wij bieden een onafhankelijke en betrouwbare omgeving waarin Iedereen  zonder terughoudendheid hun gedachten, zorgen en uitdagingen kan delen. Betrouwbaarheid in onze dienstverlening betekent ook dat we transparant zijn, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij komen onze afspraken en beloftes na.

Betrokken & persoonlijk

Onze kernwaarde  betrokkenheid vertaalt zich naar onze actieve en warme betrokkenheid, waarbij het creëren van een prettig en open contact voorop staat. Onze onbevooroordeelde houding maakt ruimte voor een inclusieve en respectvolle dialoog, waarin iedereen zich gehoord voelt. Nieuwsgierigheid is de drijvende kracht achter onze aanpak. Hierdoor graven we dieper en willen we echt begrijpen wat er speelt en wat de unieke behoeften van het individu, een team en een organisatie zijn.

Deskundig

Wij beloven vakkundige begeleiding en hoogstaande kwaliteit. We willen dat medewerkers, teams en organisaties kunnen vertrouwen op onze diepgaande expertise. Onze aanpak gaat verder dan alleen vakkundig zijn; we zijn toegewijd aan het leveren van diensten en duurzame oplossingen van topkwaliteit. We zetten ons in om verwachtingen te overtreffen.

Oplossingsgericht

We streven ernaar dat medewerkers, teams en organisaties zich echt begrepen en geholpen voelen. Onze ondersteunende en proactieve benadering biedt niet alleen hulp, maar ook de nodige middelen en inzichten voor duurzame vitaliteit. We richten ons op het oplossen van huidige uitdagingen én op het empoweren van mensen, zodat ze zelf verder kunnen met vernieuwd zelfvertrouwen en veerkracht. Het herstellen van de balans en het stimuleren van groei staan centraal in onze  aanpak.

Specialist in bedrijfsmaatschappelijk werk - Winston & Partners

Wat wij geloven

Bij Winston & Partners geloven wij sterk in het belang van een werkomgeving waar medewerkers zich veilig voelen en waar ze plezier en voldoening halen uit hun dagelijkse taken. In een veilige werkomgeving durven medewerkers zichzelf te zijn, hun ideeën te delen en openlijk te communiceren. Dit bevordert een cultuur van vertrouwen en samenwerking, wat op zijn beurt bijdraagt aan een productievere werkomgeving en leidt tot tot betere resultaten. We zien plezier hebben in het werk als een essentieel ingrediënt voor persoonlijke ontwikkeling en groei, wat op zijn beurt de vitaliteit en inzetbaarheid van individuen, teams en de organisatie versterkt.  

Wij zijn onderdeel van de LB Groep

Louwsma Bedrijven groep is een familie van bedrijven. De LB Groep-bedrijven zijn dienstverleners pur sang. Elk met een eigen specialisme en specifiek werkterrein.

Samen met deze bedrijven behoren wij tot de LB Groep:

Logo Winston & Partners
Naar de website van de LB Groep

Heb je vragen of wil je een offerte?

Je kan ons altijd contacten. We denken graag met je mee.

ContactformulierBellen
Terug naar boven