071 - 513 2493
info@winstonpartners.nl

Trainingen & intervisie

Stimuleer persoonlijke en professionele ontwikkeling met onze op maat gemaakte trainingen, workshops en intervisies.

Geef medewerkers persoonlijke en professionele groei met op maat gemaakte trainingen en intervisies van Winston & Partners

Specialist in training en intervisie voor medewerkers en organisatieontwikkeling

Geef medewerkers een persoonlijke en professionele groei met onze op maat gemaakte trainingen en intervisie. We bieden trainingen aan over (on)gewenste omgangsvormen, sociale veiligheid, leiderschap, stress-management en teamontwikkeling. Daarnaast organiseren we intervisies voor teams en specifiek voor vertrouwenspersonen. Investeer in de groei van het team en creëer een positieve werkcultuur waarin medewerkers goed samenwerken.

Professionele coaching om medewerkers, managers en teams te begeleiden naar effectief gedrag en professionele groei
Trainingen in persoonlijke en professionele ontwikkeling voor verbetering algehele bedrijfsprestaties - Winston & Partners

Waarom een training in persoonlijke en professionele ontwikkeling?

Een training in persoonlijke en professionele ontwikkeling is waardevol voor organisaties, omdat het niet alleen individuele groei bevordert, maar ook de algehele bedrijfsprestaties verbetert. Door medewerkers kansen te bieden in het versterken van hun persoonlijke vaardigheden, ontstaat er een veerkrachtig, wendbaar en gemotiveerd team. Dit resulteert  in een verbeterde communicatie en samenwerking, maar het vergroot vooral het vermogen van medewerkers om flexibel en effectief met veranderingen om te gaan.

Waarom een intervisie?

Intervisie is een waardevol instrument voor teams die streven naar continue groei en ontwikkeling van de professionele vaardigheden van medewerkers. In intervisie komen medewerkers samen om ervaringen te delen, van elkaar te leren en gezamenlijk oplossingen te vinden voor uitdagingen op de werkvloer. Deze gestructureerde vorm van reflectie biedt een veilige omgeving waarin open communicatie en feedback worden gestimuleerd, wat leidt tot diepere inzichten, versterkte teambinding en verbeterde prestaties.

Continue groei en ontwikkeling van medewerkers met intervisie van Winston & partners.

Trainingen & intervisies

Navigeer naar:

Trainingen

Wij bieden al onze trainingen ook in de vorm van workshops aan. Tijdens een workshop worden de kernonderdelen van de training op een beknopte en krachtige wijze behandeld.

Intervisies

Onze intervisiebijeenkomsten voldoen aan de certificeringseisen van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV), waarmee we verzekeren dat we aan de hoogste standaarden op het gebied van professionaliteit en kwaliteit voldoen.
Ontwikkel als team vaardigheden om relevante situaties op het werk aan te pakken met intervisie van Winston & Partners.

Intervisie
voor teams

Duur:
1 dagdeel
Aantal:
5 - 8 deelnemers
Kosten:
Op aanvraag
Tijdens de intervisie voor teams bespreken we huidige werkproblemen en successen. We ontwikkelen vaardigheden om relevante situaties op het werk aan te pakken.   Dit doen we aan de hand van praktische oefeningen, waardoor deelnemers direct toepasbare vaardigheden ontwikkelen. Door deel te nemen aan intervisie, krijgen teamleden diepgaand inzicht in hun eigen handelen, leren ze van de expertise van hun teamleden en worden de rollen en verantwoordelijkheden binnen het team duidelijker. Onze facilitators leiden de groep bij het effectief aanpakken van uitdagingen. Het resultaat is een duurzame verbetering in samenwerking, prestaties en individuele groei.

Programma

Ophalen van specifieke behoeften
Toepassen intervisiemethoden
Praktische oefeningen
Ontvang meer informatie
Speciaal voor vertrouwenspersonen begeleide intervisie bijeenkomsten van Winston & Partners

Intervisie voor vertrouwenspersonen

Duur:
1 dagdeel
Aantal:
5 - 8 deelnemers
Kosten:
€175,- p.p., excl. BTW
Data:
23 april 2024 - 13.30 - 16.30
30 mei 2024 - 9.30 - 12.30
20 juni 2024 - 13.30 - 16.30
Wij bieden speciaal voor vertrouwenspersonen begeleide intervisie bijeenkomsten aan. Hierin oefenen deelnemers met de rollen van inbrenger, facilitator en deelnemer. We doorlopen het gehele intervisieproces en oefenen met het stellen van vragen.
Deze sessies zijn zowel op inschrijving (open) als binnen bedrijven (in-company). De vermelde data in de tabel hierboven gelden voor de open sessies, waarvoor iedereen zich kan inschrijven.
De open intervisies vinden plaats op Kanaalpark 157 in Leiden.

Programma

Bepalen gezamenlijk vraagtstuk
Oefenen met intervisiemethoden
Doorlopen van intervisieproces
Ontvang meer informatieInschrijven open intervisie

Stel je vraag over onze trainingen & intervisies

Wil je informatie over onze trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling? Of staat het gewenste onderwerp niet in de lijst?

Neem contact met ons op via het formulier. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Dank je wel! Jouw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het invullen van het formulier.

Heb je vragen of wil je een offerte?

Je kan ons altijd contacten. We denken graag met je mee.

ContactformulierBellen
Terug naar boven