071 - 513 2493
info@winstonpartners.nl

Organisatie- en veranderadvies

Wij ondersteunen organisaties bij het formuleren en implementeren van effectieve veranderstrategieën.

Schakel een organisatie & veranderadviseur in voor ondersteuning bij het ontwikkelen van een vitale bedrijfscultuur.

Specialist in organisatie- en veranderadvies

Medewerkers veranderen en daarmee de organisatie, cultuur en aanpak. Daarom staat in onze adviezen leiderschap en de mens centraal. Het proces van veranderen is geborgd in bewezen methoden en technieken. Onze betrokkenheid reikt verder dan alleen advies; we spelen een cruciale rol bij het opzetten van nieuwe werkprocessen en dragen bij aan de expertise van medewerkers. Onze passie ligt in het vormgeven van een bedrijfscultuur die niet alleen positief is, maar ook effectief en afgestemd op het realiseren van tastbare resultaten.

Vraag organisatie- of veranderadvies aan
Specialist in verander- en organisatieadvies op het gebied van bedrijfscultuur - Winston & Partners
Schakel een organisatie of veranderadviseur in voor vragen over het ontwikkelen van de gewenste bedrijfscultuur.

Waarom een adviseur bij een organisatieverandering inschakelen?

Wanneer het aankomt op veranderingen binnen jullie organisatie, geeft een externe organisatieadviseur een neutraal en object en daardoor vaak ook een nieuw en helder inzicht. Een open blik van buiten naar binnen. Een ervaren adviseur is waardevol voor zowel het opstellen van concrete veranderdoelen als het vertalen van de nieuwe gewenste situatie naar een veranderaanpak. De adviseur staat jullie bij in lastige managementkwesties, het ontwikkelen van strategieën, en het begeleiden van medewerkers tijdens veranderingen. De adviseur is er om de overgang soepeler te maken, met minder weerstand van medewerkers. Het zorgt voor snelheid, betrokkenheid en professionaliteit, wat resulteert in een positievere en productievere werkomgeving gedurende de transitieperiode en daarna.

Wij ondersteunen vaak bij deze vraagstukken

Ons aanpak als organisatie- en veranderadviseur

Deskundige organisatie of veranderadviseurs voor strategisch advies over een vitale bedrijfscultuur.
1. Ontvangst verandervraagstuk

Na ontvangst van de vraag plannen we een afspraak in. We definiëren de veranderingsnoodzaak door een diepgaande analyse van de markt, concurrentie, risico's en kansen. Dit zorgt voor een helder overzicht van de achtergrond van de verandering en de gewenste situatie. Deze analyse vormt de basis voor effectieve strategieën om de veranderingen te realiseren.

2. Veranderteam samenstellen

We stellen het veranderteam samen en stellen de visie, het einddoel, de stappen en de aanpak op elkaar af. Hierdoor creëren we een team dat met een gedeelde visie de gewenste veranderingen kan realiseren.

3. Veranderen is doen

We focussen op het programmamanagement met een plan waarin zowel het proces als de menselijke factor centraal staan. We implementeren tools, methoden en een doeltreffende communicatiestrategie voor een effectieve uitvoering van de verandering.

4. Van oud naar nieuw

We doorbreken bestaande structuren, ruimen obstakels op, zoeken naar en implementeren oplossingen. We streven naar het creëren van draagvlak en het stimuleren van aanpassingsvermogen en betrokkenheid.

5. Verankeren

We vieren mijlpalen en successen, we blijven de noodzaak van verandering communiceren en waarborgen een positieve verandercultuur in de organisatie.

Vraag meer informatie aan over ons organisatie- en veranderadvies

Wil je meer informatie over hoe onze adviseurs kunnen ondersteunen in een organisatieverandering? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan het succes en de groei van jullie organisatie in veranderende tijden.

Meld je aan via het formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Dank je wel! Jouw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het invullen van het formulier.

Bekijk ook onze trainingen

Onze professionals verzorgen ook trainingen in leiderschap en het creëren van een sociaal veilige werkcultuur. Klik voor meer informatie over de trainingen op onderstaande knop.

Meer weten

Heb je vragen of wil je een offerte?

Je kan ons altijd contacten. We denken graag met je mee.

ContactformulierBellen
Terug naar boven